X HOME

VOETBAL

Voetbal is naast het wielrennen de tweede grote passie van Raymond Kool. Als redacteur bij een groot huis-aan-huisbladenconcern schreef hij tweejaarlijks een speciale editie of bijlage over het WK of EK. Als geen ander kent hij de problemen van het woekeren met ruimte of tekort aan teksten bij dergelijke projecten. Vaak ontbreekt de tijd of kennis ook bij het vaste redactieteam om een lezenswaardige voetbalspecial te maken. Als freelancer biedt Raymond Kool huis-aan-huisbladen in heel Nederland nu op maat gesneden pakketten met teksten en foto’s aan om deze grote voetbaltoernooien aantrekkelijk te coveren. Uiteraard exclusief voor het verspreidingsgebied. De teksten worden in Word aangeleverd, zodat iedere titel de teksten eenvoudig kan aanpassen aan de huisstijl. Foto’s worden in hoge resolutie in JPEG-formaat aangeleverd.

Wesley Sneijder in actie tijdens     

     WK 2010. (foto Image Net/Sony)   

Voor het komende WK in Brazilië is Raymond Kool al druk met de voorbereidingen voor een nieuwe special bezig. Het totaalpakket zal bestaan uit tien tabloidpagina’s. De verhalen en foto’s zijn thematisch ingedeeld volgens de groepsindeling van het WK 2014. De onderwerpen van de verhalen zien er globaal als volgt uit:

- Openingsverhaal over Oranje voor de voorpagina

- Veel informatie over Oranje

- Interviews

- Portretten van de sterren van het WK 2014

- Leuke en opmerkelijke wetenswaardigheden over het WK 2014, de teams en de spelers

- Algemene informatie over het WK 2014 (speelschema, stadions, wedstrijdbal, speelsteden)

 

  Wedstrijdbal Euro 2008 (foto: Adidas)

Fotomateriaal is duur. Om zijn specials voor een aantrekkelijke prijs te kunnen aanbieden maakt Raymond Kool zoveel mogelijk gebruik van rechtenvrije foto’s. Daarnaast biedt hij een klein pakket recente foto’s van Oranje aan voor een scherpe prijs.

De complete teksten en rechtenvrije foto’s worden ruim voor de start van het WK aangeleverd. Het recente Oranje fotopakket is kort na het eerste oefenduel van Oranje beschikbaar. Wie de deadline kort voor het WK legt kan op verzoek een geactualiseerd openingsverhaal over Oranje toegestuurd krijgen.

 

 

In 2008 schreef Raymond Kool o.a. de EK Special van de Holland Combinatie (lokale media De Telegraaf). Klik op de krant om enkele verhalen uit deze special te lezen.

 

 

 

 

In 2006 schreef Raymond Kool o.a. de WK Special van de Holland Combinatie (lokale media De Telegraaf). Klik op de krant om enkele verhalen uit deze special te lezen.

 

 

Interesse in de WK 2014-special? Neem contact op met Raymond Kool via

NAAR BOVENZIJDE PAGINA